Welkom!!

Gaaf dat je naar het Lidz Verbeterfestival 2023 komt!

Op 9 juni 2023 is het zover... dan ontmoeten we elkaar weer in grote getalen in Delft op het Lidz Verbeterfestival. We pakken dan ook echt uit in 'Festival Vibes' met een spetterende opening, een 'main act' op het grote podium, meer dan 20 inspiratiesessies, entertainment en meer. Hostorganisatie is dit jaar Reinier de Graaf in Delft. Het ziekenhuis zet de gehele dag haar deuren wagenwijd open, ook voor 'back-stage-tours' naar de gemba (werkvloerbezoeken). 

Voor alle zorgverbeteraars

Het verbeterfestival is gratis voor ALLE Lidz zorgverbeteraars en is dus bedoeld voor zorgprofessionals, leidinggevenden, bestuurders, ondersteuners en Lean coaches, mensen die al jaren Lean 'in het DNA' hebben of er nu juist meer van willen weten...

Er wordt accreditatie aangevraagd voor verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en medisch specialisten.

Reserveer hier jouw gratis ticket! 

Festival-vibes

Je kent het vast wel, die heerlijke Festival-vibes. Gezellig rondlopen, bandjes kijken, kletsen, drinken en lekker eten. Maar een VERBETERfestival… wat moet je je daar bij voorstellen?

  • Een te gek inhoudelijk programma met hoge energie en fun factor – keuze te over!
  • Energieke inspiratiesessies met hosts van binnen en buiten het netwerk
  • Backstage tours naar de gemba van het Reinier de Graaf ziekenhuis
  • Lekker eten, drinken, muziek en elkaar in een gezellige setting ontmoeten