Deelnemer van het Lidz netwerk worden?

registreren

Deelname aan het netwerk
Zorgorganisaties die actief willen participeren in het kennisnetwerk, kunnen deelnemer worden van het Lidz kennisnetwerk.

Voorwaarden voor aansluiting bij het kennis netwerk is dat de zorgorganisatie kiest voor de lange termijn toepassing van Lean. Inclusief de doelstelling om verbeteren een normaal onderdeel van ieders dagelijks werk te maken.

Het kennisnetwerk is van en voor de zorg, alleen zorgorganisaties zijn welkom in het netwerk. Alle gegevens die je deelt, deel je op basis van vertrouwen in de andere leden. Samen reduceren de leden hun behoefte aan externe kennis en bouwen ze aan de toekomst van de Nederlandse zorg.

Wilt u meer informatie of uw organisatie aanmelden voor het netwerk, neem contact op met Bureau Lidz via bureau@lidz.nl of telefoonnummer 079 363 81 22

Voordelen:

  • Zie FAQ:
  • Toegang tot www.lidz.nl met tools, contactgegevens, bijeenkomsten, en blogs vanuit ruim 60 zorgorganisaties in Nederland m.b.t. de toepassing van Lean in de zorg;
  • Kosteloze bijeenkomsten voor diverse doelgroepen waarin uitwisseling tussen organisaties plaats vindt;
  • Opleidingen en trainingen zoals VS reis, Doctors Only trip, die met korting worden geboden;
  • Wetenschappelijke informatie over Lean in de zorg;
  • Inzet van de coördinator voor het gericht zoeken naar contactpersonen bij specifieke vragen of het organiseren van bijeenkomsten gericht op thema of doelgroep.

Kosten en voorwaarden deelname

  • Zie FAQ:
    De kosten voor deelname aan Lidz bedragen € 3000,- excl. BTW per jaar per organisatie. Voor organisaties met minder dan 150 medewerkers bedraagt het deelnemerschap € 1500,- excl. BTW. per jaar. De genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Om het netwerk proactief te houden is het van belang dat organisaties zowel informatie, kennis en ervaringen halen als brengen. Daarnaast is het van belang dat deelnemende organisaties voldoen aan de financiële jaarlijkse netwerkbijdrage.