Documenten

Zoeken & filter Zoeken & filter
Zoeken
Geplaatst door verbeteraar
Reset

Whitepaper Continu Verbeteren in de zorg (LCG)

Deze whitepaper biedt inzichten en praktische tips om met continu verbeteren in de zorg aan de slag te gaan.

Whitepaper Alles over Obeya (LCG)

Obeya, een methodiek uit de Lean filosofie, helpt organisaties om het proces van prestatiemanagement soepel te laten verlopen.
1 document toegevoegd

Nederlandse vertaling - Shingo Model 2017 Utah State University

Nederlandse vertaling - Shingo Model 2017 Utah State UniversityEen model om de volwassenheid van een afdeling of organisatie in kaart te brengen op basis van de Shingo levels.

Thebe - Dagstart e-learning

Binnen Thebe is de dagstart één van de hulpmiddelen die teams kunnen inzetten naar eigen behoefte. In de trainingen die we geven wordt er gestart met een dagstart en eindigen we vaak met een...

Lean global connection 2023

Bekijk talloze opnames van het online event 'Lean global connection 2023' dat op 30 nov. en 1 dec. georganiseerd werd door het Lean global network. 24 uur duurde dit event met meer dan 80 sprekers!!

Leren samenwerken tussen organisaties - Leesclub naslagwerk

Hier vind je naslaginformatie n.a.v. de Lidz leesclub over 'Leren samenwerken tussen organisaties' van 17 november 2023.

Organisatie in ontwikkeling

Onze organisatie is in ontwikkeling met betrekking tot Lean. Er zijn (gedeeltelijk) nieuwe bestuurders en directeuren aan boord, waardoor het Lean gedachtegoed weer even een opfriscursus nodig heeft.

Door sneltraject fitter aan de start van de bestralingsbehandeling

Door een Lean verbeterinitiatief bleek het mogelijk om de doorlooptijd van patiënten met niet-kleincellig longkanker van >40 dagen terug te brengen naar 16 dagen en daarmee een chemokuur te besparen.

Slimmer leren bij MAASTRO

Binnen MAASTRO proberen we onze manier van scholen/trainen te verbeteren inzake zowel het beperken van de benodigde trainingstijd als het realiseren van duurzame gedragsverandering .