Startdatum

donderdag 19 november 2020

Einddatum

donderdag 19 november 2020

Locatie

Zilveren Kruis Achmea
Dellaertweg 1
2316 WZ Leiden

Organisator

Netwerk Lean in de zorg
Zilveren Kruis - Achmea / Heidi Guleij
06-23449353
www.zilverenkruis.nl

I.v.m. de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus moeten we helaas besluiten om deze bijeenkomst te annuleren.

Zilveren Kruis is al meer dan 10 jaar bezig met Continu Verbeteren onder de noemer SENS. SENS staat voor Samen Effectief naar Succes. SENS is de manier van werken binnen Zilveren Kruis. Een werkwijze waarbij alle medewerkers meedenken over verbeteringen en iedereen nieuwe ideeën kan aandragen. Het doel van SENS is het tegengaan van verspillingen in onze werkprocessen, in ons handelen en onze manier van denken. Elke dag weer. Zo realiseren we tevreden(er) klanten, betere financiële resultaten en een prettige werkomgeving. En SENS draagt bij aan het waarmaken van onze identiteit en onze ambitie om het klantbelang centraal te stellen.

Hoewel de reis, die we afgelopen jaren hebben doorgemaakt, niet altijd even gemakkelijk is geweest, levert het Zilveren Kruis en vooral haar klanten veel op. Op donderdag 23 november 2017 ontving Zilveren Kruis uit handen van Mr. Masaaki Imai, een van de grondleggers van Kaizen en Lean in Japan, de eerste Kaizen Award Nederland. Ria Dijkstra, senior manager Operations: “Deze prijs is een enorme stimulans. Wat fijn om te horen dat we de meest klantgerichte organisatie zijn die Lean écht duurzaam in het DNA heeft verankerd.”

Graag delen we onze ervaringen op de open ochtend (inloop vanaf 8.30 uur, start 9.00 uur, einde met lunch om 13.00 uur). In het programma is veel ruimte voor een bezoek aan de werkvloer, bijvoorbeeld het bijwonen van dagstarts en een kijkje in de Oobeya. Bekijk voor een voorproefje de film.

Maximaal aantal medewerkers per organisatie: 5 (meer in overleg)

Aanmelden (en check op beschikbaarheid) gaat via e-mail aan heidi.guleij@zilverenkruis.nl
Voor vragen is Heidi Guleij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 06-23449353