Startdatum

woensdag 3 april 2019

Einddatum

woensdag 3 april 2019

Locatie

Antonius ziekenhuis
Nieuwegein

Organisator

Netwerk Lean in de zorg
Sylvia Witter - coordinator Lidz
079 363 8122

Om deelnemers van Lidz die gevorderd zijn in het ‘Lean denken en werken’ te verbinden en inspireren, organiseert Lidz op woensdag 3 april (15.30 – 18.00 uur) een inspiratiesessie met Jeff Kaas. De voertaal is Engels – deze sessie is gratis en exclusief voor Lidz deelnemers.

Doelgroep
Lean ambassadeurs, medische specialisten, programmamanagers en RvB leden die actief zijn op strategisch niveau – en geïnteresseerden in het Lidz Summercamp 2019

Jeff Kaas
Jeff Kaas is CEO bij Kaas Tailored (Seattle) en een goede bekende binnen het Lidz netwerk. In 2018 bezochten vier ziekenhuizen zijn meubelfabriek, in 2019 organiseert Lidz wederom een Summercamp. Jeff prikkelt en daagt leiders en ondernemers uit in hun persoonlijke ontwikkeling met als doel om de hele organisatie naar de systeemfase van lean te laten groeien! Mis deze kans niet!

Inspiratiesessie
De inspiratiesessie is een open gesprek waarbij Summercamp deelnemers 2018 de belangrijkste thema’s en geleerde lessen zullen inbrengen Jeff Kaas en MT-leden van Kaas Tailored en Nordstrom (bedrijf uit Seattle dat Jeff ook begeleidt) nemen ook deel aan dit gesprek.

Programma:
15.30 uur Ontvangst met koffie en thee
16.00 uur Inleiding op de thema’s
Bespreking van de thema’s in subgroepen
Terugkoppeling en ruimte voor netwerken onder het genot van een hapje en een drankje
18.00 uur Einde programma

Organisatie Inspiratiesessie Jeff Kaas
Stan Janssen, Elkerliek
Marc Rouppe van der Voort, Antonius ziekenhuis
Sylvia Witter, coordinator@lidz.nl