Startdatum

vrijdag 8 november 2019

Einddatum

vrijdag 8 november 2019

Locatie

Leerhotel het Klooster
Amersfoort

Organisator

Netwerk Lean in de zorg
Sylvia Witter - coordinator Lidz

De inschrijving is gesloten. Het congres heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt. Indien je op de reservelijst geplaatst wenst te worden stuur dan een e-mail aan bureau@lidz.nl

header

Heb je dat voor elkaar? Dan ís er flow, ben je klantgericht en werk je vanuit passie: dan werk je Lean!
Dit jaar staat ons Lidz Jaarcongres in het teken van BEZIELING & VERDIEPING.
Als je open staat voor verdieping van Lean werken dan kun je met bezieling namelijk alles. Na dit congres weet je door te dringen tot de kern van Lean werken.

Voor wie?
Het Lidz jaarcongres is op inschrijving toegankelijk voor 400 medewerkers van alle aan Lidz deelnemende zorgorganisaties. Het programma is geschikt voor iedereen die in de zorg werkt en Lean kennis wil halen én brengen; voor zowel startende als gevorderde organisaties.

Programma
Het congres vindt plaats op vrijdag 8 november van 9:00 tot 17:00 uur in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. We bieden plenaire sessies, workshops én nieuw dit jaar: MEET & GO. We hebben een prachtig programma gemaakt met als plenaire sprekers: De vrije denkers / Mark Graban / Marc Rouppe van der Voort. Daarnaast kun je kiezen uit 11 verschillende workshops georganiseerd vanuit 12 bij Lidz aangesloten zorgorganisaties. Klik hier voor het uitgebreide programmaoverzicht.

MEET & GO
Dit jaar introduceren we op het Lidz Jaarcongres Meet & Go; door middel van een poster én een videopitch (Bezieling) verleidt je collega-zorgverbeteraars om een Gembawalk bij jouw organisatie bij te wonen (Verdieping). Fetze en Rinske leggen uit wat de bedoeling is:

Wil je meer weten, of je meteen aanmelden voor Meet & Go:
Aanmelden, Richtlijnen Videopitch en Poster
Snelle handleiding hoe organiseer ik een Gembawalk

Voorprogramma & hotelovernachting
Na een succesvol voorprogramma in 2018, heeft de Jaarcongrescommissie dit jaar weer een mooie bijeenkomst georganiseerd voor congresgangers die alvast de avond van tevoren in de sfeer willen komen. In dezelfde regio én helemaal in lijn met het thema van het Jaarcongres. We zijn erg trots om een gemba mét boekbespreking bij NS te mogen aanbieden. Klik hier voor meer info.

Indien gewenst kun je aansluitend (op eigen kosten) overnachten in Berghotel Amersfoort. Klik hier voor het speciale Lidz tarief én hoe te boeken.

Graag tot ziens in november!

De jaarcongrescommissie 2019
Fetze van Dijk – Espria
Petra van Dongen – Reinaerde
Maartje Nijveld – Reinaerde
Renate Moes – Isala
Rinske Tabak – Erasmus MC
Ruth Schotborgh – Zonnehuisgroep IJssel-Vecht
Wil van der Heijden – Zorggroep Almere
Marielle Zwaga – Vogellanden
Sylvia Witter – Lidz