Startdatum

dinsdag 5 maart 2019

Einddatum

dinsdag 5 maart 2019

Locatie

Zeist

Organisator

Netwerk Lean in de zorg
Sylvia Witter - coordinator Lidz
079 363 8122

In 2018 heeft Lidz succesvol geëxperimenteerd met een online community met als doel om een manier te vinden waarop Lean professionals in de zorg op frequente basis contact hebben en van elkaar leren en elkaar ondersteunen. In 2019 breiden we het experiment uit naar 3 community’s waarvan één door Karyn Ross begeleid wordt.

Online creative coaching community
De online creative coaching community bestaat uit 8 – 10 bij Lidz aangesloten Lean professionals en een begeleider (in dit geval Karyn Ross). Als lid van de community ontmoet je elkaar maandelijks online als groep (april – mei – juni – juli). Daarnaast vorm je een duo met één van de andere community leden en coach je elkaar frequent online (het liefst 2 a 3 keer per week – 15 minuten) volgens de methode van Karyn. Deelname aan de community is kosteloos, we rekenen wel op je commitment.

Meet & Greet 16.00 – 17.00 uur
Op 5 maart geeft Karyn Ross een dagvullende inspiratiesessie ‘How to coach for creativity and service excellence’. Als je wilt aansluiten bij de community is het aan te bevelen deze inspiratiesessie bij te wonen. Na afloop (16.00 – 17.00) organiseren we voor iedereen die voornemens is zich aan te sluiten bij deze commmunity een meet & greet met Karyn en elkaar.

Programma Community Meet & Greet
Op informele wijze willen we het volgende aanbieden

16.00 Introductie van Online Community: doel, aanpak, ervaringen
16.15 Karyn’s methode: visie op coaching en creativiteit, voorbereidingen
16.30 Coachingsmarkt: met wie vorm je straks een coach-duo?