Startdatum

donderdag 1 oktober 2020

Einddatum

zondag 31 januari 2021

Locatie

Onbekend

Organisator

Netwerk Lean in de zorg
Sylvia Witter - coordinator Lidz
0793638122

Na drie geslaagde experimenten in 2018/2019 met Katie Anderson en Karyn Ross, starten we een Nederlandstalige online coaching community o.l.v. Leanmentor Arnout Orelio. Alle deelnemers ontvangen zijn nieuwste boek ‘Mensen beter maken in de praktijk’. Klik e-flyer-Mensen-beter-maken-in-de-praktijk.pdf of kijk op https://www.mensenbetermaken.nl. Deelname is kosteloos. Er wordt accreditatie aangevraagd.

Voor wie
Deze Online Coaching Community is bedoeld voor maximaal 10 medisch leiders en/of zorgprofessionals met ambitie die intensief aan de slag willen met gericht verbeteren en behoefte hebben aan contact met zorgverbeteraars buiten de eigen organisatie om samen te ontwikkelen. Je bent al bekend met Lean en wil je verder bekwamen in Lean leiderschapsvaardigheden als richting geven en problemen oplossen richting True North. Je bent bereid om ca 4 maanden intensief en in kleiner verband te leren en experimenteren.

Arnout Orelio
Arnout Orelio is sinds 1995 met lean management bezig, waarvan de laatste 15 jaar als trainer, coach en consultant in de gezondheidszorg. Hij is nu mentor en eigenaar van De Verbeterpraktijk en auteur van de boeken ‘Mensen beter maken’ en ‘Mensen beter maken in de praktijk’. Hij helpt mensen die de zorg willen (leren) verbeteren. Arnout richt zich op het ontwikkelen en beoefenen van lean leiderschap en principes, waarmee topprestatie binnen ieders bereik komen: ‘veilig en met compassie, zonder verspilling of gedoe’.

Wat is een Online Coaching Community?
Met maximaal 10 deelnemers ga je in een aantal maanden intensief de lessen uit ‘Mensen beter maken in de praktijk’ toepassen – je coacht elkaar twee keer per week (in duo’s) online en maandelijks (vier keer) reflecteer je als groep – online met Arnout – op je proces, kun je vragen stellen én behandelen we maandelijks een thema:
• Sessie 1 – Okt – Je Ware Noorden
• Sessie 2 – Nov – Richting (bepalen, geven en houden)
• Sessie 3 – Dec – Focus en Balans in doelen
• Sessie 4 – Jan – Je rol als leider
De online community start in oktober 2020. De tijdsinvestering is ca. 1,5 uur per week, je deelt deze tijd zelf in met je coach-buddy én 1 uur per maand (de online groepssessie). Heb je interesse om deel te nemen, schrijf je dan ook in voor de inspiratiesessie ‘Richting geven’. Deze sessie dient als kick-off van de community.