Startdatum

woensdag 9 oktober 2019

Einddatum

donderdag 10 oktober 2019

Aantal plaatsen

12

Inschrijfgeld

€ 995

Locatie

Toyota
Liverpool

Organisator

Netwerk Lean in de zorg
Sylvia Witter - coordinator Lidz

IVM TE WEINIG INSCHRIJVINGEN IS DEZE PRAKTIJKOPLEIDING GEANNULEERD

Speciaal voor ervaren zorgverbeteraars, organiseert Lidz in samenwerking met Lean Instituut @ Verbeeten op 9 & 10 oktober 2019 een inspirerende 1,5 –daagse trip naar Toyota in Liverpool. Lidz en Lean @ Verbeeten organiseren deze praktijkopleiding – als 1-daagse trip – sinds enkele jaren onder de naam ‘Doctors & co’ voor artsen/ behandelaars en hun managers/bestuurders en willen de inspiratie die Toyota biedt beschikbaar maken voor een bredere doelgroep binnen de zorg. Uit de evaluatie van vorige trips blijkt dat er behoefte is om meer tijd als groep en bij Toyota door te brengen om van elkaar te leren en kennis uit te wisselen. Daarom gaan we dit keer experimenteren met een uitgebreider programma!

Toyota Liverpool
Je gaat naar de bron van het Lean werken- en denken en leert veel over de manier waarop Toyota mens én organisatie ontwikkelt. Je ervaart aan den lijve wat Lean betekent voor medewerkers; energie, enthousiasme, trots en vakmanschap en ziet de vele ‘tools’ in het echt. Deze dag zal je zeker inspirerende voorbeelden geven die je kunt gebruiken in de coaching-, training of Lean management binnen je eigen organisatie.

Naast een site tour door de Toyota Fabriek omvat het 6 uur (i.p.v. 4 uur) durende programma:
• Basisprincipes van Lean
• Theorie over het Toyota Productie Systeem
• Praktijkvoorbeelden van Kaizen (continue verbeteren) binnen Toyota op verschillende niveaus
• Ontwikkelen en trainen van medewerkers
• Policy Deployment van Toyota (van strategie naar klantwaarde)
– nieuw – Workshop Practical Problem Solving
Klik hier voor het volledige programma.

Kosten van deze trip bedragen € 995,-. De kosten zijn inclusief vlucht, vervoer van en naar Toyota Liverpool, hotelovernachting met ontbijt, een lunch bij Toyota en begeleiding door ervaren Leancoaches die al eerder deze trip gemaakt hebben. Het aantal beschikbare plaatsen is minimaal 9 tot maximaal 12.

Je kunt je tot 1 september 2019 aanmelden voor de Praktijkopleiding Toyota Liverpool 2019 door een e-mail te sturen aan Bureau Lidz bureau@lidz.nl. Vermeld in de e-mail je naam, functie en de organisatie waar je werkt. Aanvullende informatie zal daarna worden opgevraagd.

Voor vragen kun je contact opnemen met Sylvia Witter, coordinator@lidz.nl of via 079 – 363 8122