Startdatum

woensdag 6 november 2019

Einddatum

woensdag 6 november 2019

Aantal plaatsen

15

Inschrijfgeld

€ 135

Locatie

Onbekend

Organisator

Netwerk Lean in de zorg
Sylvia Witter - coordinator Lidz

Op woensdag 6 november van 9.30 – 16.00 uur organiseert Lidz een verdiepende workshop op het gebied van visueel communiceren en visueel management.
We organiseren deze workshop graag bij één van de deelnemers.

Bij Lean is het van belang om snel te kunnen reageren op afwijkingen, dit kan niet zonder visueel management. Maar wist je dat visueel management bestaat uit 3 niveau’s? Je leert meer over deze verschillende niveaus en hoe je op ieder niveau ‘continu verbeteren’ kunt stimuleren.

Daarna gaan we aan de slag met Obeya, een manier van vergaderen waarbij visueel management een grote rol speelt. Je oefent met het visualiseren van de visie en missie op brownpaper. Daarna leer je data op een verhalende en leuke manier te visualiseren zodat je meer betrokkenheid kunt realiseren bij de verbeteringen.

Deze dag zal worden verzorgd door Laura Lagaaij (Illustratief) en Ellen Schippers (Altrecht). Laura ken je al – van de visueel communiceren workshop – als creatief en sterk in visueel communiceren, Ellen voegt hier een ruime ervaring in Lean en visueel management aan toe.

PS. Je kan je alleen aanmelden als je al eerder de workshop Visueel Communiceren van Laura hebt gevolgd