Nieuws

Medisch specialist? AIOS? Doe de Toyota Way management- en leiderschapstraining!

Profielfoto van Sylvia Witter
3 maart 2022 | 1 minuut lezen

Speciaal voor medische specialisten, AIOS en medisch managers uit bij Lidz aangesloten ziekenhuizen organiseert Lidz een 4-daagse Lean / Toyota way management- en leiderschapstraining. Bij voorkeur kom je met een duo of trio, waarvan minimaal één medisch specialist uit een organisatie. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. De training wordt geaccrediteerd, de verwachting is voor 24 punten. Voor Lidz deelnemers zijn er GEEN kosten verbonden aan deze training.

Frederike Siemens, gynaecoloog en Lidz bestuurder (thema leiderschap): “Jan Wijnand Hoek heeft deze training als try-out aan ons als Lidz Lean & Leiderschapswerkgroep gegeven en ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer enthousiast ben! Hij heeft grondige kennis van de Japanse cultuur en het Toyota systeem en weet dit steeds in de context van (ziekenhuis)zorg te plaatsen. Zo leer je nog beter begrijpen wat het Lean denken nu echt inhoud en leer je het ook beter toe te passen. Een zeer waardevolle training die ik iedere specialist, AG(N)IO of manager zou willen aanraden”. 

Data en locaties
De eerste trainingsdag wordt georganiseerd op 11 mei 2022 in Medisch Spectrum Twente. De andere data zijn: 8 juni, 7 september, 12 oktober 2022. Deze dagen worden in overleg met de groep gepland in de ziekenhuizen van de deelnemers, zodat een bezoek aan elkaars werkvloer gebracht kan worden.

Kijk voor het programma en/of om in te schrijven op Lidz Toyota way management- en leiderschapstraining | Lidz