Nieuws

Wat zijn jouw wensen en ambities t.a.v. delen en leren over Lean in de Zorg?

Profielfoto van Sylvia Witter
7 juni 2022 | 1 minuut lezen

We willen graag iedereen die zich betrokken voelt bij Lean / continu verbeteren in de zorg uitnodigen om mee te doen aan een onderzoek voor Lidz. Lidz wordt hierin begeleid door Bind Community Building. Kirsten Wagenaar van Bind gaf ook een mooie inspiratiesessie op het Verbeterfestival over ‘Tips & Trics om zorgverbeteraars in je organisatie te verbinden’.

Waarom dit onderzoek? 
Het doel van dit onderzoek is om een goed beeld te krijgen van de wensen, behoeften en ambities die zorgprofessionals, managers, bestuurders en Lean expert nu hebben als het gaat om delen van kennis, informatie en ervaringen en met elkaar leren over Lean in de zorg. Met de uitkomsten van het onderzoek gaan we de komende jaren met elkaar aan de slag om kennisnetwerk Lidz verder te ontwikkelen.

Doe mee met het Lidz onderzoek via: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/LIDZOnderzoek
Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 10 minuten duren.

Wat gebeurt er met je gegevens?
De gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek. Ze worden op een veilige plek opgeslagen. De gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. In de rapportage worden geen gegevens gepresenteerd die terug te leiden zijn naar jou als persoon.