Activiteit

HAN LEAN EVENT 2022 - Op weg naar de digitale organisatie (ONLINE)

27 januari
27 januari 2022
14:00 tot 18:00
Lean activiteit van andere aanbieder
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Sylvia Witter
13 december 2021 | 1 minuut lezen

Op 27 januari verwelkomt de HAN u graag bij het jaarlijkse HAN Lean Event. Rond de thema's Lean en Smart, Leren en veranderen en Kwaliteit van Arbeid, nemen wij u die middag mee in ons onderzoek, praktijkervaringen en verbeterprojecten van onze minor studenten.

Voor meer informatie en aanmelden: HAN Lean Event 2022 - Op weg naar de digitale organisatie

THEMA OP WEG NAAR DE DIGITALE ORGANISATIE

Dat digitale technologieën een grote impact hebben op organisaties is een bekend gegeven. Die impact zal nog veel groter worden. Tegelijkertijd stellen we vast dat we bij de toepassing van augmented reality, digital twinning, slimme robots en cobots nog aan het begin staan. Het grote werk moet nog beginnen!

Om de overgang naar digitale organisaties en smart factories, succesvol te kunnen doen moeten we een aantal zaken scherp op het netvlies hebben. We hebben er daarom voor gekozen om op het HAN Lean Event aandacht te besteden aan drie thema’s die in de digitale transformatie een belangrijke rol spelen:

Smart Factory
Wat zijn de mogelijkheden en voorwaarden voor de inbedding van slimme algoritmes, digital twins, robots en cobots, bekeken vanuit de techniek?

Leren en veranderen
Wat moeten we als digitale organisaties ontwikkelen aan nieuwe kennis en vaardigheden? En, hoe nemen we alle collega’s daarin mee?

Kwaliteit van de arbeid
Hoe verloopt de samenwerking tussen mensen aan de ene kant, en nieuwe technologieën aan de andere kant? En hoe bieden we mensen een prettige werkplek in die omgeving

Het 14e HAN Lean Event richt zich op deze 3 onderwerpen. We gebruiken het kader van waarde toevoegen en Lean om te onderzoeken hoe we nieuwe technologieën effectief kunnen inzetten en ermee omgaan.

Voor meer informatie en aanmelden: HAN Lean Event 2022 - Op weg naar de digitale organisatie