Activiteit

Webinar van Morgens: 'Succesvol veranderen met Liberating Structures' (ONLINE)

18 maart
Vrijdag 18 maart 2022
15:00 tot 16:30
Lean activiteit van andere aanbieder

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Sylvia Witter
2 minuten lezen

Webinar van Morgens: Succesvol veranderen met Liberating Structures

Voor het voorprogramma van het Lidz Jaarcongres in 2020 hebben Nadine de Vries en Netteke Koster van Morgens vele zorgverbeteraars geinspireerd om aan de slag te gaan met Liberating Structures. Nog steeds is er binnen Lidz een kleine community die regelmatig met elkaar afspreekt om deze werkvormen met elkaar te oefenen. Zelf ervaren? Doe mee met het interactieve webinar van Morgens ‘Succesvol veranderen met Liberating Structures’ op 18 maart 2022 van 15.00 tot 16.30 uur

Loop jij er ook wel eens tegenaan dat een verandering niet lekker loopt? Misschien ben je zelf wel verantwoordelijk voor de verandering en merk je weerstand bij anderen. Voor je gevoel heb je je best gedaan om iedereen mee te nemen in het waarom. Toch lijkt niet iedereen in te zien dat de voorgenomen route de juiste is. Liberating Structures kunnen helpen om een verandering succesvol te laten landen en beklijven.

Morgens gelooft dat je voor een succesvolle verandering zoveel mogelijk (en de juiste) mensen moet betrekken. Liberating Structures kun je op een laagdrempelige manier hiervoor inzetten. Op onze pagina over Liberating Structures lees je meer over deze interactieve werkvormen.

Tijdens het webinar delen wij onze visie en ervaringen over hoe Liberating Structures kunnen helpen bij veranderopdrachten. Maar dat laten we je vooral ook zelf ervaren! Je gaat met andere deelnemers in gesprek over de uitdagingen waar jullie tegenaan lopen bij veranderingen. Samen gaan jullie op zoek naar ideeën en oplossingen om dit aan te pakken. Deze gesprekken laten wij jullie voeren met behulp van drie verschillende Liberating Structures. Zo haal je frisse ideeën op die helpen bij het begeleiden van veranderingen én je ervaart ook direct het effect van Liberating Structures, zodat je deze zelf kan inzetten in jouw eigen situatie. Het is dus geen passief webinar: je gaat actief met andere deelnemers aan de slag!

Wanneer?

Vrijdag 18 maart van 15.00-16.30 uur.

Voor wie?

Voor iedereen die inspiratie zoekt voor het begeleiden van succesvolle veranderingen.
NB. Deze webinar is een initiatief van Morgens en voor iedereen toegankelijk - dit is geen Lidz activiteit.

Door wie?

Door Netteke Koster & Nadine de Vries.

Waar?

Vanaf jouw eigen (thuis)werkplek via Zoom! Je kunt je inschrijven via: Gratis webinar: Succesvol veranderen met Liberating Structures - Morgens