Vraag
Susanne Govers 1 maand geleden

Zorgpad ontwikkeling/ optimalisatie: plan van aanpak!

Binnen CWZ gaan we - in het kader van transformatrie van zorg - op aandoening niveau zorgpaden ontwikkelen/ optimaliseren.
We zijn op zoek naar voorbeelden van training (draaiboek), plan van aanpak zorgpad ontwikkeling/ optimalisatie, voorbeeld van een standaard zorgpad of andere documenten die je met ons zou willen delen? Onze dank is heel groot! 

Lees meer over: zorgpaden
5 antwoorden
Profielfoto van Hanneke Breukers Hanneke Breukers
1 maand geleden

Hi Susanne

Bij Alrijne zijn we op verschillende manieren bezig met het optimliseren en verbeteren van zorgpaden. We hebben niet echt een setje standaarden waar je mee aan de slag kan maar we hebben wel veel geleerd de afgelopen periode wat jullie misschien weer kan helpen. Wil je meer weten dan kan je mij bellen op 06-52567761. Ik ben vrijdag ook bij het lidzfestival dus mocht je daar zijn kan je mij ook even opzoeken.

gr Hanneke

Profielfoto van Chantal Biemans Chantal Biemans
1 maand geleden

Hoi Susanne,

Binnen Lunet (gehandicaptenzorg) zijn we daar nu enkele jaren mee bezig onder leiding van een strategisch programmaleider. 
We hebben daar wat documenten van die ik wellicht met je kan delen of ik kan je in contact brengen met de programmaleider. 
Mail me even op c.biemans@lunet.nl

Groetjes Chantal

Profielfoto van Ellen Duijnhouwer Ellen Duijnhouwer
1 maand geleden

Hoi Susanne, ook binnen het St. Antonius ziekenhuis verbeteren we veel in zorgpaden (zorgketens). De verbeterteams die rondom een aandoening verbeteren groeien door naar een zorgketen met meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. We gebruiken daarbij een paar standaard documenten en coachen hen daarbij. Mail me even dan kan ik je wat sturen en kunnen we misschien daarna even bellen. e.duijnhouwer@antoniusziekenhuis.nl 

Groet, Ellen

Profielfoto van Esther Veenstra Esther Veenstra
4 weken geleden

Dag Susanne,

Bij het Radboudumc hebben we een volledige bibliotheek/toolbox voor het Zorgpadenprogramma. Je kunt contact opnemen met pvi van het Radboudumc of eens komen kijken als je wil. Binnen het centrum Hersenen en Zintuigen kan ik je veel vertellen hierover als je wil.

groet, Esther Veenstra

Profielfoto van Frans Beekmans Frans Beekmans
4 weken geleden

BIn het Bravis werken we ook al geruime tijd met zorgpaden en hebben een een aantal zaken op papier gezet, zoals een startpresentatie als we  beginnen met een zorgpad, zaken die we mee nemen bij de uitwerking van een zorgpad. Wil je meer weten neem dan contact met b.maranus@bravis.nl. Zij is aanspreekpunt voor dit onderwerp. 

Groet

Frans Beekmans