Activiteit

Masterclass Lean in een projectomgeving met Rudy Gort (ONLINE)

25 november
25 november 2021
14:30 tot 16:45
Masterclass
Soort: Online
Gratis
Profielfoto van Bureau Lidz
1 minuut lezen

Het maximale aantal aanmeldingen voor deze Masterclass in bereikt. Wil je op de wachtlijst? Mail naar bureau@lidz.nl

Save the date

Werk je in een projectomgeving in de zorg? Merk jij ook dat projecten steeds complexer worden? Dat je graag grip zou willen, maar onrust ervaart? Zou je graag leren hoe je projecten op tijd en binnen budget af krijgt? En hoe je de Lean principes kan toepassen op een project? Dan is deze Online masterclass met Rudy Gort zeker iets voor jou!

De lean denk- en werkwijze heeft zich ruimschoots bewezen, in een productieomgeving en inmiddels ook zeker binnen de primaire en ondersteunende processen in de zorg. Maar veel werk wordt ook gedaan in projecten, vaak gekenmerkt door grote vertragingen. De vraag is dan: hoe pas je Lean in zo’n complexe en kennisintensieve omgeving toe? Daar gaat deze 2 uur durende interactieve masterclass over.

Over Rudy Gort

Rudy Gort is auteur van o.a. het boek ‘Lean vertaald naar Projecten – samen leren bouwen aan innovatievermogen’. Daarnaast is hij adviseur, gastdocent aan diverse hogescholen en universiteiten en veelgevraagd spreker. Rudy is ruim 15 jaar werkzaam geweest binnen projectorganisaties: van IT-consultancy, overheid tot bouw. Zijn eigen lean-reis begon in 2007 met een onderzoek naar de combinatie van lean & duurzaamheid. Daarna heeft hij vijf jaar gewerkt als lean-manager en is onderweg getraind in de Toyota Way (bij Toyota). Zijn missie: organisaties laten presteren mét respect!

Kijk voor meer informatie over Rudy óf download alvast gratis een hoofdstuk van zijn boek op: www.yourleanguide.nl

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »