Activiteit

Webinar HAN Lean QRM centrum: Aan de slag met Lean interventies (ONLINE)

11 november
11 november 2021
15:30 tot 17:00
Lean activiteit van andere aanbieder
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Sylvia Witter
1 minuut lezen

HAN Lean QRM centrum organiseert dit webinar. Aanmelden is gratis en kan via deze link

WEBINAR AAN DE SLAG MET LEAN INTERVENTIES: 4 RICHTLIJNEN VOOR CONTINU VERBETEREN

Lean implementeren blijft een uitdaging. We weten goed wat Lean technieken inhouden en hoe Lean processen er uit moeten zien. Het blijkt veel lastiger om Lean blijvend tot een succes te maken.

Leren van Ubbink Nederland
Bij Ubbink Nederland wordt hard gewerkt aan een Lean organisatie. Rob Janssen (operationeel manager)  coördineert onder andere de Lean initiatieven. U kunt hierbij denken aan Lean trainingen, dagstarts en verbeterprojecten. In deze masterclass legt Rob uit hoe ze bij Ubbink gebruik maken van deze verschillende verbeteractiviteiten om Lean blijvend tot een succes te maken. 

Zelf aan de slag met 4 interventierichtlijnen
Tegelijkertijd krijgt u 4 richtlijnen mee om zelf aan de slag te gaan met continu verbeteren. Wilfred Knol heeft de afgelopen vier jaar promotieonderzoek gedaan naar Lean implementaties. Op basis van dit onderzoek heeft hij 4 principes opgesteld over: de rol van managers en medewerkers, de rol van training en het managen van randvoorwaarden. De Lean implementatie bij Ubbink is mede op basis van deze 4 richtlijnen vormgegeven.

Input en vragen
Tijdens de gehele masterclass is er ruim de gelegenheid om zelf input te geven  en/of vragen te stellen. Na afloop kunt u met het voorbeeld en de principes aan de slag om Lean ook in uw organisatie tot een succes te maken.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Datum: 11 november

Tijd: 15.30 - 17.00

Locatie: Online via MS Teams

HAN Lean QRM centrum organiseert dit webinar. Aanmelden is gratis en kan via deze link