Activiteit

Voorprogramma Lidz Verbeterfestival 2022

18 mei
18 mei 2022
15:30 tot 19:30
Overig
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

12 april 2022 | 1 minuut lezen

Leren is zoveel leuker als je het samen doet

Leren is zoveel leuker als je het samen doet. Dat doen we binnen ons Lidz netwerk, maar Vogellanden en Isala doen dat ook in de regionale kenniskring ZwolLean.

De Kenniskring ZwolLean bestaat uit een groep van meer dan twintig vooraanstaande bedrijven in de regio Zwolle, juist uit diverse bedrijfstakken. We delen kennis en ervaring op het gebied van Lean en Six Sigma met elkaar, met als doel van elkaar te leren en continu te verbeteren.

In dit voorprogramma van het Lidz Verbeterfestival bieden we jullie een kijkje in de keuken van onze lean-partners uit de regio. Verbreed eens je blik en ontdek de mooie geleerde lessen van lean-bedrijven in die andere bedrijfstakken.

Als bezoeker van dit voorprogramma, delen we hoe dit netwerk tot stand is gekomen en wat we ondernemen om met elkaar te kunnen leren. Misschien start jij daarna wel jouw eigen regionale kenniskring. Vervolgens kun je in groepjes de kraampjes op de ZwolLean-markt bezoeken waar je steeds gedurende 15 minuten in gesprek kunt gaan met de ZwolLean partners, over hun lean-reis en de mooiste geleerde lessen daarin.

Programma             

15:30 – 15:45              Inloop
15:45 – 16:15              Over ZwolLean door Jaap Smit (voorzitter ZwolLean) en Mariëlle Zwaga (Lean manager Vogellanden)
16:15 – 18:00              ZwolLean Markt
18:00                           Kleurrijk en warm buffet

Locatie

Hyacinthstraat 66a
8013 XZ Zwolle

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Vraag & AntwoordKalenderKennisbank