Activiteit

Lean Leiderschap & Cultuur bij Toyota Material Handling (Ede) - VOL

30 november
Woensdag 30 november 2022
08:30 tot 17:00
Inspiratiesessie
€ 175 per persoon

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Sylvia Witter
1 minuut lezen

DEZE INSPIRATIESESSIE IS VOL 

Lidz organiseert voor teams van artsen, (medisch/verpleegkundig) leiders, Lean programmaleiders en bestuurders vanuit bij Lidz aangesloten organisaties op woensdag 30 november een inspiratiedag over Lean Leiderschap & Cultuur bij Toyota Material Handling in Ede.

Toyota Way
Betrokken medewerkers die streven naar continue kwaliteitsverbetering in de dagelijkse processen. Geen projectmatige structuren maar stap voor stap iedere dag verbeteren. Toyota wordt wereldwijd erkend als de bron voor Lean. De basis van Lean-denken is bij Toyota verankerd in de Toyota Way, de kernwaarden die door alle medewerkers worden gehanteerd, op elk niveau in al hun dagelijkse werkzaamheden en in relaties met anderen.

Toyota legt veel nadruk op de fundamentele elementen. Visueel management, 5S en dagelijks management zijn o.a. instrumenten die de organisatiecultuur vormen. In deze inspiratiesessie maken we een uitgebreide koppeling naar het leiderschapsgedrag bij Toyota, omdat we weten dat draagvlak en betrokkenheid vanuit de top cruciaal zijn voor een succesvolle Lean-transformatie en een blijvende verandering.

Programma: zie bijlage

Trainers: Lydia van den Bogaard (Toyota Material Handling) en Lex van den Elsen (Louwman & Parqui, Toyota Nederland)

Kosten en aanmelding
De kosten van deze inspiratiesessie bedragen € 175,- per persoon. Lidz is CRKBO gecertificeerd en daarmee zijn de activiteiten van Lidz niet Btw-plichtig.

Er zijn 16 plaatsen beschikbaar – 4 per organisatie.

Aanmelden kan tot vrijdag 28 oktober 2022 door een e-mail te sturen naar bureau@lidz.nl. Vermeld in de e-mail de gegevens van het ‘team’ dat participeert (naam, functie, organisatie). Aanvullende informatie zal daarna worden opgevraagd. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Sylvia Witter, coördinator Lidz via coordinator@lidz.nl

Locatie

Stevinlaan 4
6716 WB Ede

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om je zelf aan te melden.

Ben je nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »