Activiteit

ELEC - European Lean Educator Conference (AVANS - DEN BOSCH)

24 oktober t/m: 26-10-2023
Dinsdag 24 oktober 2023 - donderdag 26 oktober 2023
Lean activiteit van andere aanbieder

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Sylvia Witter
1 minuut lezen

Bezoek de ELEC 2023 website: Home | ELEC 2023 (avans-evenementen.nl)

De 9e editie van de European Lean Educators Conference (ELEC2023) vindt plaats bij Avans ’s-Hertogenbosch van 24 tot en met 26 oktober 2023.

Over ELEC

De European Lean Educators Conference (ELEC) wordt ieder jaar in een andere Europese stad georganiseerd. Deze conferentie bevordert de belangrijke kennisuitwisseling binnen de academische wereld en tussen academische instellingen en de industrie. ELEC biedt op deze manier een platform voor professoren, docenten, Lean trainers en coaches uit de academische wereld, het bedrijfsleven en overheidsorganisaties om hun kennis en ervaringen te delen en van elkaar te leren.

Lean denken wordt beschouwd als een brede verbeterfilosofie, voor zowel management als werkvloer. Het is geheel wetenschappelijk onderbouwd en ondersteund door een voortdurend groeiende set van methoden, technieken en tools.

Wil je meer weten over lean onderwerpen, leren van experts en kennis en ervaring met anderen delen? Laat je gegevens achter via dit formulier  en blijf op de hoogte over ELEC2023.  

Locatie


’s-Hertogenbosch