Activiteit

Contactpersonenbijeenkomst regio Noord

03 november
Vrijdag 3 november 2023
10:00 tot 13:00
Contactpersonenbijeenkomst
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Bureau Lidz
1 minuut lezen

- Save the date - 

De contactpersonenbijeenkomst regio Noord organiseren we dit jaar in Vogellanden, Zwolle bij Marielle Zwaga, Lean manager bij Vogellanden én bestuurslid bij Lidz . Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle contactpersonen in de regio Noord én introducéés. Wat gaan we doen?

De negende verspilling...
Van welke verspilling heb jij nu écht last? Dat je er wakker van ligt zeg maar. Een verspilling met de potentie om alle energie eruit te halen. Wij hebben gemerkt dat alles in het niet valt, bij gedoe in de onderstroom. Wij noemen het de negende verspilling. Waar hebben we het dan over: elkaar niet meer vertrouwen, niet luisteren maar invullen, vertragen, bondjes sluiten.

Waar liepen we precies tegenaan en hoe zijn we ermee om gegaan? Geen gemba-walk langs de afdelingen dit keer, maar wel een inkijkje in wat niet zomaar zichtbaar wordt. Herken jij hier iets van? Lijkt het je zinvol en leuk om hierover in gesprek te gaan en met en van elkaar te leren? Meld je dan nu aan voor de bijeenkomst. Wij zorgen voor de lunch.

En vind jij het leuk om een eigen lean-verhaal of vraagstuk mee te brengen? Neem even contact op met Mariëlle Zwaga m.zwaga@vogellanden.nl en dan voegen we dat in het programma. Uiteraard is er ook ruimte om te netwerken!

idz organisaties in regio Noord:

  1. Cosis
  2. GGZ Drenthe
  3. Icare VVT
  4. Isala
  5. Martini Ziekenhuis
  6. Medische spectrum Twente
  7. Tjongerschans
  8. Treant
  9. UMCG
  10. Vogellanden

Locatie

Hyacinthstraat 66a
8013 XZ Zwolle

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »