Activiteit

HAN Webinar Effectieve dag- en weekstarts

20 mei
20 mei 2021
15:30 tot 17:00
Lean activiteit van andere aanbieder
Soort: Online
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Sylvia Witter
1 minuut lezen

Webinar georganiseerd door HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen) Lean-QRM Centrum 

Veel organisaties werken met dag- of weekstarts, maar hoe zorgen we dat ze bijdragen aan het behalen van de strategische doelstellingen? In deze webinar aandacht voor onze leerervaringen naar aanleiding van een (onderzoeks)traject bij partnerbedrijf Zuidberg (famiiebedrijf in agrarische en industriele machines) naar het verhogen van de kwaliteit van dagstartborden én dagstartbijeenkomsten.

Zuidberg heeft een aantal jaren geleden haar afdelingen voorzien van dagstartborden. De verwachtte effecten hiervan vielen helaas tegen.

Met een trainings- en intervisietraject van 4 maanden (1 dagdeel per maand) heeft het HAN Lean-QRM Centrum 4 groepen van 6 leidinggevenden mogen ondersteunen bij het verbeteren van de kwaliteit van hun dagstartborden én de kwaliteit van hun dagstartbijeenkomsten.

Tijdens deze webinar vertellen Martin Linde en Bas Wouterse, Continuous Improvement Manager bij Zuidberg over de belangrijkste aandachtspunten en leerervaringen vanuit dit traject. Hiermee hopen we de deelnemers aan de sessie handreikingen voor hun eigen dagstartborden en -bijeenkomsten te geven.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar deze link.

OVER DE SPREKER(S)

Bas Wouterse

Bas is Continuous Improvement Manager en werkt sinds 2018 bij Zuidberg. In de afgelopen jaren was hij Lean motivator en kartrekker van verschillende verbeterprojecten. Hij analyseerde productieprocessen en adviseerde over de productiemethodes. Ook was hij verantwoordelijk voor het trainen en coachen van medewerkers. 

Martin Linde

Binnen het HAN Lean-QRM Centrum richt Martin zich vooral op de zachtere kant van lean, namelijk lean leiderschap. Ook is hij betrokken bij meerdere continu verbeterprojecten bij onze partnerbedrijven. Zo ook het verbeterproject rond de effectieve inzet van dagstartborden bij Zuidberg.