Activiteit

Opname Inspiratiesessie Polimania (ONLINE)

06 juli
6 juli 2021
13:30 tot 15:00
Inspiratiesessie
Soort: Online
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Bureau Lidz
1 minuut lezen

Polimania inspiratiesessie

Alle bij Lidz aangesloten zorgorganisaties hebben het prachtige en zeer complete Polimania spel recentelijk ontvangen. Een spel dat ontwikkeld is door een team van enthousiaste zorgverbeteraars en studenten in UMC Groningen, onder leiding van Corina van der Spek – Programmaleider Lean Six Sigma en Lidz contactpersoon. Mede dankzij een subsidie van Lidz is het spel nu beschikbaar voor alle bij Lidz aangesloten organisaties.

Online inspiratiesessie voor spelleiders (in spé)

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor zorgverbeteraars die als spelleider van Polimania aan de slag gaan (of al zijn). De makers van het spel helpen jullie graag op weg en zitten klaar om alle vragen, tips en trics te behandelen! Zij horen ook graag jullie (eerste) ervaringen en zijn nieuwsgierig naar aanvullende suggesties en inzichten. Ter voorbereiding op de inspiratiesessie in het raadzaam om het spel alvast een keer te oefenen/spelen. Polimania is zo ontworpen dat het prima op 1,5 meter afstand gespeeld kan worden.

Ben je benieuwd naar het verhaal en de makers achter Polimania? Luister dan naar Lidz Podcast 4

Ere wie ere toekomt! Wil je laten weten hoe enthousiast je bent, je complimenten overbrengen of heb je wellicht een vraag? Via deze link bieden we hier de gelegenheid voor. Zo kan iedereen meekijken. Liever rechtstreeks contact met de makers van het spel? Stuur een mail sturen naar LSS@umcg.nl

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »
Profielfoto van Sebastiaan Schaafsma
29 juni 2021
Profielfoto van Sebastiaan Schaafsma
29 juni 2021

Geweldig dat er een vervolg wordt gegeven aan het toegezonden spel met deze inspiratiesessie! Het ziet er echt fantastisch uit en we kijken ernaar uit het spel te gaan gebruiken. Kan deze sessie worden opgenomen zodat deze terug te kijken is voor degenen waar de agenda het niet toelaat om 6 juli aan te sluiten?

Profielfoto van Sylvia Witter
8 juli 2021
Profielfoto van Sylvia Witter
8 juli 2021

Beste Sebastiaan,

Wat een mooie complimenten. De inspiratiesessie is inderdaad opgenomen en kun je terugvinden in de kennisbank van Lidz. Veel kijkplezier!