Activiteit

Dutch Hacking Health Amsterdam (HYBRIDE)

28 oktober t/m: 30-10-2021
Donderdag 28 oktober 2021 - zaterdag 30 oktober 2021
14:00 tot 15:15
Lean activiteit van andere aanbieder
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Sylvia Witter
1 minuut lezen

Lidz mag 5 Lean-kenners afvaardigen

We willen bij Lidz graag ontdekken hoe een hackaton - dit mensgerichte middel tot (zorg)innovatie - en het Lean gedachtegoed elkaar kunnen verrijken. Hoe innovatie door design thinking en continu verbeteren hand in hand kunnen gaan om de complexe uitdagingen in de zorg het hoofd te kunnen bieden. Daarom hebben we zowel in Amsterdam als in Amersfoort 5 plekken gekocht om ervaring op te doen. Degenen die zich opgeven vanuit Lidz commiteren zich aan het delen van de ervaringen en bij enthousiasme een eventuele doorvertaling naar een event binnen Lidz.

Hacking Health Amsterdam
Samen werken aan een betere gezondheid voor alle Amsterdammers

Hacking Health Amsterdam is een hackathon waarin ongewone teams, van zorgprofessional tot programmeur, van EPD specialist tot designer, en dus ook zorgverbeteraars met een Lean achtergrond, werken aan oplossingen voor het verbeteren van de zorg en gezondheid in en rond Amsterdam. Hierbij staat niet de patiënt en haar ziekte centraal, maar de burger en haar gezondheid.

28, 29 en 30 oktober

28, 29 en 30 oktober vindt Hacking Health Amsterdam 2021 plaats! Dit jaar is de hackathon deels live en deels online. En dat wordt net zo energiek en inspirerend als een fysiek event; beloofd!

  • Op donderdag de 28e (vanaf 14.00 uur) komen we online bij elkaar.
  • Vrijdag de 29e (hele dag) komen de afzonderlijk teams op verschillende locaties live bij elkaar. Wie liever online deelneemt; dat kan! Vrijdag aan het eind van de dag is er een borrel voor alle teams, coaches, sprekers, experts en de bestuurders van organisaties in zorg en welzijn.
  • Zaterdag komen we tot 15.15 online samen.

Kijk voor meer informatie op Dutch Hacking Health – Amsterdam

Aanmelden namens Lidz kan via coordinator@lidz.nl - hier kun je ook terecht om je eventuele vragen te stellen