Activiteit

Dutch Hacking Health Amersfoort

28 oktober t/m: 30-10-2021
28 oktober 2021 - 30 oktober 2021
14:00 tot 15:15
Lean activiteit van andere aanbieder
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

24 september 2021 | 1 minuut lezen

Lidz mag 5 Lean kenners afvaardigen

- we hebben inmiddels 5 aanmeldingen voor dit event - 

We willen bij Lidz graag ontdekken hoe een hackaton - dit mensgerichte middel tot (zorg)innovatie - en het Lean gedachtegoed elkaar kunnen verrijken. Hoe innovatie door design thinking en continu verbeteren hand in hand kunnen gaan om de complexe uitdagingen in de zorg het hoofd te kunnen bieden. Daarom hebben we zowel in Amsterdam als in Amersfoort 5 plekken gekocht om ervaring op te doen. Degenen die zich opgeven vanuit Lidz commiteren zich aan het delen van de ervaringen en bij enthousiasme een eventuele doorvertaling naar een event binnen Lidz.

Hacking Health komt naar Amersfoort!
28-30 oktober is het zover!

In oktober 2021 wordt de Dutch Hacking Health voor het eerst georganiseerd in Amersfoort. Van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 oktober 2021 gaan studenten, patiënten, zorgprofessionals, ondernemers, designers, programmeurs en anderen geïnteresseerden aan de slag. Samen gaan zij probleem- en vraagstukken uit de zorg. Het beste team wordt beloond met een prijs!

Thema
De gezondheid van ouderen en de ouderenzorg zijn onderwerpen die tijdens dit weekend centraal zullen staan. 

Kijk voor meer informatie op Amersfoort – Een hackathon voor gezondheid en zorg van de ouderen (dutchhackinghealth.nl)

Aanmelden voor de reservelijst namens Lidz kan via coordinator@lidz.nl - hier kun je ook terecht om je eventuele vragen te stellen

Vraag & AntwoordKalenderKennisbank