Podcast

Lean Leiderschap | Van Potvis naar Goudvis: De leanreis van Laurens met Arjan Bandel en Nicole den Engelsman

Profielfoto van Esther Schuurmans
29 augustus 2022 | 1 minuut lezen
https://app.springcast.fm/podcast-xml/15142

Beluister hier de podcast

In deze podcast gaat Esther Schuurmans in gesprek met Arjan Bandel, bestuurder en Nicole den Engelsman, Lean programmamanager bij Laurens.

Over Esther Schuurmans

Esther Schuurmans is al jaren gepassioneerd in organisaties (o.a Erasmus MC en IJsselandziekenhuis) aan de slag om samen met leiders en hun teams een continue verbetercultuur te creëren. Zij gelooft dat bevlogen medewerkers de sleutel tot succes zijn. Zij is een echte lean believer en zet hierbij in op prestatieverbetering vanuit de kracht van de werkvloer.

Met deze podcast wil ze leiders inspireren om succesvol continue verbetering te realiseren met hun teams. Door middel van interviews met experts en leiders krijg je een inkijk in de ervaringen en lessen binnen andere organisaties. Na ieder interview geeft Esther in een solo aflevering haar visie op een onderwerp uit het voorgaande interview.

Deze podcast wordt je aangeboden door Q4All. Dit staat voor “quality for all”, dat staat voor meer kwaliteit voor iedereen, dat wil zeggen klant, medewerker en organisatie.