Lean & Leiderschap

  • Hoe creëer je een cultuur waarbij het leren belangrijker is dan de resultaten?
  • Hoe leid je lean leiders op?
  • Daag uit, respecteer en laat je medewerkers groeien!
  • Welk lean leiderschap is nodig voor waarde vermeerdering in de hele keten?
Meer informatie Minder informatie

Redactie

Zoeken & filter Zoeken & filter
Reset

Presentatie Kjeld Aij op Lidz Verbeterfestival. Sprookjes bestaan!

Op het Lidz Verbeterfestival in Rotterdam was Kjeld Aij gastspreker. Hier vind je zijn presentatie over 'Sprookjes bestaan'!

Presentatie: Transformeer je zorg . Lean Leiderschap in actie voor kwaliteit

In OLVG hebben wij een koerswijziging gerealiseerd die door de hele organisatie gevoeld wordt. Onder het motto "Samen voor Veilige Zorg". Lean leiderschap en instrumenten waren de basis hiervoor.

Whitepaper Alles over Obeya (LCG)

Obeya, een methodiek uit de Lean filosofie, helpt organisaties om het proces van prestatiemanagement soepel te laten verlopen.
1 document toegevoegd

Lean global connection 2023

Bekijk talloze opnames van het online event 'Lean global connection 2023' dat op 30 nov. en 1 dec. georganiseerd werd door het Lean global network. 24 uur duurde dit event met meer dan 80 sprekers!!

Organisatie in ontwikkeling

Onze organisatie is in ontwikkeling met betrekking tot Lean. Er zijn (gedeeltelijk) nieuwe bestuurders en directeuren aan boord, waardoor het Lean gedachtegoed weer even een opfriscursus nodig heeft.

zichtbaar verbeteren bij GGZ NHN

Stimulans inzet LEAN bij GGZ locatie alkmaar
1 document toegevoegd

Lean global connection 2022

Bekijk talloze opnames van het online event 'Lean global connection 2022' dat op 17 en 18 november georganiseerd werd door het Lean global network. 24 uur duurde dit event met meer dan 80 sprekers!!

Overzicht van recente wetenschappelijke inzichten

In dit boekje vindt u een overzicht van recente wetenschappelijke inzichten gericht op de toepassing van Lean in de zorg. Het overzicht is gemaakt op basis van opdrachten door deelnemers aan de...

Demystifying lean leadership

Dit artikel biedt een kader om Lean leiderschap op verschillende niveaus van de organisatorische hiƫrarchie te begrijpen en te bespreken.

Introductie op Lean denken in de zorg

Uitgeschreven lezing 'Introductie op Lean denken in de zorg' zoals gepresenteerd door Marc Rouppe van der Voort op het jaarcongres Patientenlogistiek op 28 oktober 2008.