Vraag
Eva Laan 2 maanden geleden

Inspirerende spreker gezocht

Beste allen, 

Om het continu verbeteren weer wat nieuw leven in te blazen, ben ik op zoek naar een inspirerende spreker voor een masterclass continu verbeteren van een dagdeel voor leidinggevenden. Wie heeft voor mij een tip? 

Alvast veel dank!

Vriendelijke groet, 
Eva Laan 

Lees meer over: Inspirerende spreker
Statistieken
3 antwoorden
Profielfoto van Sebastiaan Schaafsma Sebastiaan Schaafsma
2 maanden geleden

Hi Eva, toevallig had ik onlangs contact met Arnout Orelio. Hij heeft in het verleden al eens workshops gegeven voor het Lidz netwerk en is auteur van 2 boeken over Lean (en leiderschap). Wellicht interessant voor jullie. 

Arnout Orelio, Auteur, Spreker en Lean Mentor -  mensenbetermaken.nl

Wij zoeken voor onze workshops vaak intern een leidinggevende die flinke stappen heeft gemaakt en zijn verhaal (succes & geleerde lessen) komt delen. Vaak net zo sterk /sterker omdat het een verhaal uit eigen organisatie betreft.

Succes met de organisatie!

Profielfoto van Sylvia Witter Sylvia Witter
1 maand geleden

Ha Eva,

Binnen Lidz hebben we op het gebied van Lean leiderschap een inspiratiedag bij Toyota. Lex van de Elsen, Toyota ambassadeur en Lidz Raad van Toezicht lid is ook te benaderen als spreker. Of de trainer van onze training Toyota Way Management en Leiderschap, waarvoor meerdere artsen uit Tjongerschans zich inmiddels hebben opgegeven, kan ik aanraden. Hij heet Jan Wijnand Hoek en werkt o.a. als black belt bij Medisch Spectrum Twente. Nog een derde tip is Kjeld Aij, directeur bij Erasmus MC, spreker en auteur van diverse boeken over Lein Leiderschap (en hij schrijft ook blogs voor Lidz). Mocht je contactgegevens willen, of verder sparren.... stuur me gerust een mailtje: coordinator@lidz.nl 

Succes!

Sylvia

Profielfoto van Krista Woldring Krista Woldring
1 maand geleden

kijk ook vooral even bij LCG, Ronnie Wenting. Wij hebben hem onlangs ook binnen onze organisatie gehad als consultant voor continu verbeteren en trainer voor de green belt. Heel inspirerend met veel humor en praktijkervaringen..  Ronnie Wenting, ervaren Lean consultant & trainer | LCG (lcgconsulting.com)