Vraag
Tosca Klinkenberg 10 maanden geleden

Wie kan ons informeren over het werken met een digitaal bord voor dagstart, verbetersessies. Heeft er iemand ervaring met Trello of een ander systeem?

In een van onze woonzorgcentra van Zorggroep Almere willen we met een digitaal bord gaan werken om oa. taken, bijzonderheden van de dag, bewoner gerelateerde zaken, bezetting, mededelingen, doelen, verbeterpunten ect. weer te geven als ondertsteuning van het zorgteam tijdens de dagstart en de verbetersessies. Heeft iemand hier ervaring mee?? We horen het graag!

7 antwoorden
Profielfoto van Marije Dekker Marije Dekker
10 maanden geleden

Hoi Tosca!

Wij werken zelf heel prettig met trello. Echter wel goed om te beseffen dat dat geen 'veilig' systeem is. Wij plaatsen dus bewust geen gevoelige informatie (zowel niet van de organisatie als over patiënten of collega's). DE dagstarts op de afdelingen doen we nog altijd fysiek, op een whitebord.

Wij hebben er zowel een Trello voor weekstarts als voor verbeterborden. Mocht je een kopietje willen zien kan je je email adres even sturen!

Profielfoto van Tosca Klinkenberg Tosca Klinkenberg
9 maanden geleden

Beste Marije,

Hartelijk dank voor je reactie!! ik zou er graag meer van willen zien/weten. Denk je dat een kopie voldoen info geeft of is het leuk/zinvol om een x bij jullie te kijken hoe het werkt?

Ik hoor het graag! 

groet, Tosca 06- 54340019  tklinkenberg@zorggroep-almere.nl

Profielfoto van Tosca Klinkenberg Tosca Klinkenberg
9 maanden geleden

Ha Marije,

Ik zou heel graag een x willen kijken naar het gebruik van Trello. Kunnen we een afspraak maken? 

groet Tosca   tklinkenberg@zorggroep-almere.nl   0654340019

Profielfoto van Geanne Sterenberg Geanne Sterenberg
10 maanden geleden

Hoi Tosca, 

In het UMC Utrecht werken we met dag- en weekstartborden in Teams via de planner functie. Werkt super fijn!. Ook werken we nog fysieke borden op de afdelingen. Graag praat ik je bij. 

Profielfoto van Tosca Klinkenberg Tosca Klinkenberg
9 maanden geleden

Beste Geanne,

Hartelijk dank voor je reactie! Is het mogelijk om via Teams elkaar te spreken en dat je het me op die manier laat zien? Misschien even handig om te bellen voor een afspraak? 

groet Tosca 06 54340019

Profielfoto van Rianne Verzijl Rianne Verzijl
10 maanden geleden

Hallo Tosca,

Wij hebben zelf een digitaal bord gemaakt in excel met verschillende tabbladen, dit gebruiken we voor de dagstart, als verbeterbord en voor de KPI's.  We zijn hier heel blij mee. Als je wilt kan ik een voorbeeld naar je sturen. 

Groet, Rianne Verzijl 

Profielfoto van Tosca Klinkenberg Tosca Klinkenberg
9 maanden geleden

Beste Rianne,

Hartelijk dank voor je reactie. Ik ontvang graag het voorbeeld. Kun je die sturen naar: tklinkenberg@zorggroep-almere.nl? 

groet, Tosca