Activiteit

Lean leider experience - Lean leiders in actie (ONLINE)

20 juni
Dinsdag 20 juni 2023
12:00 tot 13:00
Lean activiteit van andere aanbieder
Gratis

Voor aanmelden is lidmaatschap van Lidz vereist.

Profielfoto van Esther Schuurmans
Esther Schuurmans
1 minuut lezen

Deze experience wordt verzorgd door Esther Schuurmans, Lean programmaleider bij IJselland ziekenhuis en zelfstandig ondernemer bij Quality for All. Esther maakt ook interessante podcasts over Lean leiderschap!

Lean is een filosofie, een manier van denken en werken. Een valkuil is lean als toolbox te zien. Als je lean enkel als gereedschapskist toepast lukt het niet om een succesvolle continue verbetercultuur te creëren. Hoe dan wel?

Deze online experience gaat over de harde en zachte kant van lean. Hoe is lean denken en werken verbonden aan de boven- en onderstroom. Lean gaat over: zoveel mogelijk waarde toevoegen voor de klant, verspillingen in processen elimineren, doorlooptijden verkorten, dagstarts, prestaties meten in de vorm van KPI’s, TPI’s, etc. (zichtbaar in de bovenstroom). Lean gaat echter zeker ook over: mensen, samenwerking, waardering, werkplezier (voelbaar in de onderstroom).

Wat is jouw rol als leider hierin? Daarover gaat deze masterclass.

Na de masterclass weet je welke vervolgstappen jij kunt nemen om lean denken en werken in jouw team en organisatie verder vorm te geven en hierdoor betere resultaten te halen.

Aanmelden kan via Lean leider experience, lean leiders in actie - Quality for all