Nieuws

Datum Lidz Verbeterfestival = bekend!

Profielfoto van Sylvia Witter
6 februari 2024 | 1 minuut lezen

Op vrijdag 14 juni 2024 organiseren we wederom het zeer succesvolle Lidz verbeterfestival, dit keer in Rotterdam mét een echt Rotterdams tintje (ja toch, niet dan!). We pakken uit in 'Festival Vibes' met 'main acts', inspiratiesessies, entertainment en meer. Erasmus MC én Laurens zetten die dag de deuren wagenwijd open, ook voor 'back-stage-tours' op de gemba (werkvloerbezoeken) om te laten zien én ervaren waar zij ‘groos’ (trots) op zijn.

Praten én poetsen

Je kent de Rotterdamse uitdrukking ‘Niet lullen, maar poetsen’ (oftewel doorwerken en je mond houden) vast wel. 14 juni staat in het teken van wél lullen – praten dus - én ook poetsen. Want als je Lean werken omarmt, weet je dat gewoon doorwerken niet de oplossing is. Graag inspireren we je vanuit de vier Lidz thema’s wat dan wél werkt:

  • Continu Verbeteren
  • Lean Leiderschap
  • Waarde in de keten
  • Duurzame organisatieontwikkeling

Voor alle zorgverbeteraars

Het verbeterfestival is gratis voor ALLE Lidz zorgverbeteraars en is dus bedoeld voor zorgprofessionals, leidinggevenden, bestuurders, ondersteuners en Lean coaches, mensen die al jaren Lean 'in het DNA' hebben of er nu juist meer van willen weten... Accreditatie voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en medisch specialisten zal worden aangevraagd. Aanmelden is nog NIET mogelijk. Pas als het programma gereed is, kun je je inschrijven.

Verbeterfestival Team

Ieder jaar wordt dit grootste jaarlijkse evenement binnen Lidz georganiseerd door een team van vrijwilligers uit verschillende organisaties die aangesloten zijn bij het kennisnetwerk. Dit keer is de organisatie in handen van:

Bernard Vork Rivierenland ziekenhuis Tiel
Chantal Biemans Lunet
Charlotte Hulsbosch Laurens
Debbie Uijtendaal Reinier de Graaf Groep
Ellen Duijnhouwer Antonius ziekenhuis
Fetze van Dijk Espria
Henk Moerman Antonius ziekenhuis
Veronika Motzova Lidz
Linda Tokaai Laurens
Niels Nicodem Erasmus MC
Sylvia Witter Lidz
Thea van Zon Erasmus MC