Lean & Duurzame organisatieontwikkeling

  • Hoe borg je lean op lange termijn in jouw organisatie?
  • Tips voor policy deployment en leiderschap op bestuurlijk niveau.
  • En: wissel ervaringen uit over draagvlak bij jouw toezichthouders.
Meer informatie Minder informatie
VolgendOntvolgen

Redactie

Zoeken & filter Zoeken & filter
Reset

Whitepaper Alles over Obeya (LCG)

Obeya, een methodiek uit de Lean filosofie, helpt organisaties om het proces van prestatiemanagement soepel te laten verlopen.
1 document toegevoegd

Nederlandse vertaling - Shingo Model 2017 Utah State University

Nederlandse vertaling - Shingo Model 2017 Utah State UniversityEen model om de volwassenheid van een afdeling of organisatie in kaart te brengen op basis van de Shingo levels.

Thebe - Dagstart e-learning

Binnen Thebe is de dagstart één van de hulpmiddelen die teams kunnen inzetten naar eigen behoefte. In de trainingen die we geven wordt er gestart met een dagstart en eindigen we vaak met een...

Lean global connection 2023

Bekijk talloze opnames van het online event 'Lean global connection 2023' dat op 30 nov. en 1 dec. georganiseerd werd door het Lean global network. 24 uur duurde dit event met meer dan 80 sprekers!!

Slimmer leren bij MAASTRO

Binnen MAASTRO proberen we onze manier van scholen/trainen te verbeteren inzake zowel het beperken van de benodigde trainingstijd als het realiseren van duurzame gedragsverandering .

Orange belt training UMC Utrecht

In het UMC Utrecht ligt de focus om het verandernetwerk te verstevigen en te vergroten. Sinds 2023 bieden we 4-6 keer per jaar een orange belt training + coaching aan voor medewerkers om de...

Artikel UMCG - Making new belts - How a university medical center used LSS to improve quality and cut costs

Een uitgebreid artikel - case study (in het Engels) in het Lean Six Sigma review over 15 jaar Lean Six Sigma in het UMCG.

Lean global connection 2022

Bekijk talloze opnames van het online event 'Lean global connection 2022' dat op 17 en 18 november georganiseerd werd door het Lean global network. 24 uur duurde dit event met meer dan 80 sprekers!!

Overzicht van recente wetenschappelijke inzichten

In dit boekje vindt u een overzicht van recente wetenschappelijke inzichten gericht op de toepassing van Lean in de zorg. Het overzicht is gemaakt op basis van opdrachten door deelnemers aan de...

Structure Please; Continuous Improvement and Employee Consequences in a Dynamic Task Environment

Wetenschappelijk artikel uit 2019 van Jos Benders, Michiel Bal en Lander Vermeegen over de positieve invloed van Lean op het welzijn van zorgwerknemers n.a.v. onderzoek bij verpleeghuizen in België.