Nieuws

Oktober - Lean templates maand

Profielfoto van Sylvia Witter
3 oktober 2023 | 1 minuut lezen

In oktober zetten we de Lidz kennisbank in het teken van het delen van 'Lean Templates'. Hierbij hebben we hulp gekregen van 5ST3PS. Deze Lean opleider heeft een unieke verzameling van 80 (!) templates, assessments et cetera gemaakt  op het gebied van Lean, Six Sigma, Agile en Scrum. We delen via de Lidz Kennisbank iedere werkdag een nieuwe template met uitleg. De templates zijn beschikbaar voor eigen gebruik (dus niet voor commerciele doeleinden). 

Wil je niet wachten en zelf de templates opvragen bij 5ST3PS? Ga naar: 80 templates (5st3ps.nl)

Meer informatie over 5ST3PS

Wij zijn 5ST3PS Lean Six Sigma. In 2017 zijn we begonnen vanuit onze passie om te leren hoe je processen en organisaties echt verbetert. Dit doen we vanuit bewezen didactische concepten waarin de student centraal staat. Nadat we in 2017 de prijs hebben ontvangen voor Beste Nieuwe Opleider van Nederland van het vergelijkingsplatform Springest, zijn we jaarlijks in de prijzen gevallen voor onze opleidingen. 

In onze opleidingen werken we met activerende werkvormen, dus geen powerpoint, om je de vaardigheden die je nodig hebt in jouw rol van procesverbeteraar aan te leren. Onze hoofdtrainer is Willem Salentijn, auteur van het boek Lean Six Sigma wat het meest gebruikt wordt in Bachelor opleidingen in Nederland. Verder is Professor Jiju Antony, de meest geciteerde auteur voor Lean en Lean Six Sigma onze Executive Consultant om organisaties te brengen naar Operational Excellence. Deze rol heeft hij onder andere vervuld voor de NHS en de grootste ziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk.  

Graag delen we onze kennis met je om zelf toe te passen voor jouw eigen gebruik.